13.7 C
Craiova
miercuri, 15 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateTânăr mort în spital după ce a fost diagnosticat și tratat greșit

Tânăr mort în spital după ce a fost diagnosticat și tratat greșit

Familia unui tânăr de 25 de ani susține că acesta ar fi murit din cauza medicilor de la Spitalul din Mangalia. El a fost internat cu dureri de burtă și a primit mai multe diagnostice succesive – enterocolită, pietre la rinichi şi, în cele din urmă, apendicită, informează TVR.

Tatăl tânărului îl acuză pe medicul care l-a văzut că a refuzat să-l opereze şi că i-a făcut tratament cu antibiotice timp de șase zile, până când starea lui s-a agravat foarte tare.

În cele din urmă, tânărul a fost transferat la Spitalul de Urgenţă Constanţa, unde a fost operat, însă a murit de peritonită.

Reprezentanţii Spitalului din Mangalia nu au comentat deocamdată cazul.

Familia tânărului vrea să facă plângere penală pentru ucidere din culpă și neglijență în serviciu. Reprezentanţii Spitalului din Constanţa spun că bărbatul a venit de la Mangalia în stare foarte gravă.

“A fost preluat imediat și în urma investigatiilor imagistice s-a hotărât și s-a intervenit chirurgical de urgență. Ulterior, a mers la terapie intensivă, cu stare generală gravă, instabilă hemodinamic. Evoluția post-operatorie a fost gravă. Pe parcurs a dezvoltat disfuncție de organe gravă”, a spus Crina Kibedi, purtător de cuvânt al spitalului din Constanța.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS