13.4 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateTânăr prins cu droguri lângă o şcoală

Tânăr prins cu droguri lângă o şcoală

Un tânăr care avea droguri asupra sa a fost depistat de jandarmi în apropierea unei şcoli din oraşul Comăneşti, a informat, joi, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean (IJJ) Bacău, citat de Agerpres.

Alături de suspect erau alţi trei tineri, printre care şi un elev din Comăneşti.

„Jandarmii (…) au observat grupul de tineri adunaţi în apropierea instituţiei de învăţământ, care au devenit agitaţi la apariţia lor. În urma verificărilor efectuate, jandarmii au descoperit asupra unui tânăr din grup un pachet de ţigări ce conţinea în interiorul acestuia doi muguri de culoare verde, înveliţi în staniol, cu miros înţepător, susceptibili de a fi substanţe interzise, precum şi un mărunţitor tip Grinder, de culoare neagră”, a declarat purtătorul de cuvânt al IJJ Bacău, Alexandra Dănculea.

Tânărul în vârstă de 23 ani a recunoscut că produsele depistate asupra lui îi aparţin, iar în staniol se află substanţe interzise, folosite pentru consumul propriu.

Jandarmii au întocmit actele de sesizare a Biroului de Combatere a Criminalităţii Organizate pentru infracţiunea de deţinerea de droguri de risc pentru consum propriu, fără drept.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS