21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCinci răniţi, între care doi copii, într-un accident între două autoturisme

Cinci răniţi, între care doi copii, într-un accident între două autoturisme

Cinci persoane, între care doi copii, au fost rănite pe un drum din judeţul Argeş, unde două autoturisme s-au ciocnit. Patru dintre răniţi au fost preluaţi de ambulanţe şi transportaţi la spital, informează News.ro.

Accidentul a avut loc miercuri după-amiază, pe raza localităţii Priboieni din judeţul Argeş. Trei adulţi şi doi minori – unul de cinci ani, altul de 16 ani – au fost răniţi după ce două autoturisme s-au ciocnit.

Unul dintre adulţi a rămas încarcerat, fiind scos de către pompieri din maşină.

”Echipajele SMURD au preluat trei victime, transportând două dintre acestea la spital, persoana încarcerată şi o persoană de sex feminin, cea de-a treilea refuzând transportul la spital. Cei doi copii cu vârstele de aproximativ 5, respectiv 16 ani sunt preluaţi de către echipajele Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ)”, a transmis ISU Argeş.

La locul accidentului au intervenit pompierii de la Garda de Intervenţie Topoloveni şi Detaşamentul de Pompieri Piteşti cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă, o ambulanţă SMURD de prim ajutor calificat, o ambulanţă SMURD De Terapie Intensivă Mobilă, alături de un echipaj SAJ.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS