22.9 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateUn bărbat și-a înscenat răpirea după ce a băut banii luați cu împrumut

Un bărbat și-a înscenat răpirea după ce a băut banii luați cu împrumut

Un bărbat, de 35 de ani, din București, și-a înscenat răpirea ca să facă rost de bani de la mama lui. Femeii i s-au cerut 1.500 de euro, informează StirileProTV.

    Potrivit unor surse, bărbatul împrumutase 2.000 de lei de la proprietarul la care stă în chirie, sub pretextul fals că i-a murit tatăl și trebuie să-l înmormânteze.

    După ce a cheltuit toți banii pe băutură, bărbatul a pus la cale un plan împreună cu prietenii, știind că mama lui tocmai ce primise pensia.

    El și-a înscenat răpirea, fiind ajutat de unul dintre prieteni. Au făcut o înregistrare cu el legat de mâini și de picioare, au trimis videoclipul mamei sale și i-au cerut 1.500 de euro în schimbul eliberării.

    Femeia a anunțat poliția, sesizarea fiind preluată de Serviciul Investigații Criminale Sector 5, care a demarat investigațiile și au identificat adresa unde ar fi fost săvârșită fapta.

    Cei doi bărbați au fost reținuți, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de șantaj, respectiv instigare la șantaj și urmează să fie prezentați magistraților cu propunere legală.

    ȘTIRI VIDEO GdS

    ȘTIRI GdS