11.4 C
Craiova
sâmbătă, 4 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateUn șofer băut și fără permis a intrat într-un stâlp fugind de poliție

Un șofer băut și fără permis a intrat într-un stâlp fugind de poliție

Un bărbat băut și fără permis din Târgu Secuiesc a refuzat să oprească la semnalul polițiștilor și, urmărit fiind de ei, a intrat cu mașina într-un stâlp de înaltă tensiun încercând din cauza vitezei, informează News.ro.

Poliţiştii de la Poliţia Municipiului Târgu Secuiesc, în timp ce erau în serviciul de patrulare pe timp de noapte, au efectuat semnalul luminos şi sonor de oprire pentru un autoturism.

Şoferul însă nu a oprit la semnalul poliţiştilor, a accelerat şi și-a continuat deplasarea, dar a pierdut controlul autovehiculului, lovind un stâlp de înaltă tensiune.

Întrucât conducătorul auto, un bărbat de 38 de ani, emana prin vorbire vapori de alcool, a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o valoare de 0,61 mg/L alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital, unde i s-au recoltat mostre biologice pentru determinarea alcoolemiei.

De asemenea, a fost stabilit faptul că bărbatul nu avea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

El a fost reţinut pentru 24 de ore, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere a unui vehicul fără permis de conducere şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS