27.3 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateO femeie și-a ucis nou-născutul și l-a ascuns într-un frigider

O femeie și-a ucis nou-născutul și l-a ascuns într-un frigider

O femeie originară din Ungaria, în vârstă de 33 de ani, stabilită în Germania, a fost condamnată miercuri la închisoare pe viață după ce și-a ucis copilul nou-născut în octombrie 2021, scrie Ziare.com.

În 2021, Angela s-a mutat în Germania cu partenerul ei, într-o clădire din Wurzen, închiriată pentru muncitorii sezonieri care lucrau într-o fabrică de pește din Mutzschen. În noiembrie 2021, unul dintre colegii ei de serviciu a deschis un frigider din clădire care până atunci nu fusese pus în funcțiune, potrivit Bild.

A văzut o pungă în congelator și inițial a crezut că este carne pentru gulaș, însă când a desfăcut-o a descoperit cadavrul bebelușului și a alertat autoritățile.

Când a ajuns în instanță, femeia a negat inițial fapta. A declarat că a născut într-o toaletă și că un bărbat i-a furat copilul.

Potrivit medicului legist, pe trupul bebelușului au fost găsite unsprezece răni prin înjunghiere și tăieturi la nivelul gâtului. Potrivit parchetului, mama a ucis bebelușul pentru că îl considera „un factor perturbator în planificarea vieții”. „A trăit cel puțin 30 de minute. Ai ucis cu cruzime un om”, a spus judecătorul Hans Weiß, potrivit saechsische.de.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS