12.6 C
Craiova
sâmbătă, 4 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateTânăr prins la patru luni după ce a furat o remorcă cu anvelope

Tânăr prins la patru luni după ce a furat o remorcă cu anvelope

Un tânăr din judeţul Argeş a fost reţinut, marţi, sub acuzaţia de furt după ce, împreună cu un complice, a furat în urmă cu patru luni o remorcă încărcată cu cauciucuri în valoare de 80.000 de euro şi care era parcată pe marginea unui drum naţional. Prejudiciul nu a fost recuperat. Complicele tânărului este arestat de către autorităţile belgiene, pentru fapte similare, informează News.ro.

Fapta a avut loc în luna septembrie a anului trecut, când o remorcă parcată într-o alveolă de pe marginea unui drum care duce către autostrada A1 a dispărut. Poliţiştii din Argeş au anunţat, miercuri, că suspecţii pentru furt au fost identificaţi, iar unul dintre ei, un tânăr de 21 de ani din localitatea argeşeană Răteşti, a fost reţinut pentru furt calificat.

„Din cercetări s-a stabilit că, în noaptea de 10 spre 11 septembrie 2022, bărbatul, împreună cu un bărbat, de 37 de ani, din Crângurile, Dâmboviţa, ar fi sustras o semiremorcă încărcată cu anvelope, în valoare de aproximativ 80.000 de euro, parcată pe marginea DN 65B. Pentru săvârşirea faptei, bărbaţii ar fi folosit un autocamion, căruia i-au ataşat plăcuţe cu număr de înmatriculare fals, autocamion identificat, ulterior, de către poliţişti, pe raza judeţului Suceava, fără semiremorcă”, transmite Poliţia Judeţeană Argeş.

Nimic din prejudiciu nu a fost recuperat, suspectul refuzând să spună ce a făcut cu cauciucurile furate. Complicele său este arestat în Belgia pentru fapte similare.

Ancheta a fost îngreunată de faptul că furtul remorcii a fost observat şi anunţat la câteva zile după ce a avut loc.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS