15.9 C
Craiova
vineri, 17 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateCând ne luăm rămas-bun de la marele actor Mitică Popescu

Când ne luăm rămas-bun de la marele actor Mitică Popescu

Sicriul cu trupul neînsuflețit al lui Mitică Popescu va fi depus joi la Teatrul Mic. Actorul, care a încetat din viață marți, la vârsta de 86 de ani, va fi înmormântat vineri la Cimitirul Bellu.

Anunțul a fost făcut miercuri de Teatrul Mic: „Ne luăm rămas bun de la îndrăgitul Mitică Popescu mâine, între orele 12:30-19:30, în foaierul Teatrului Mic – str. Constantin Mille nr 16, iar de la ora 20:30 trupul neînsuflețit va fi depus la Capela Cimitirului Bellu. Slujba de înmormântare va avea loc vineri, 6 ianuarie, ora 15:00, la Cimitirul Bellu. Dumnezeu să-l odinească în pace şi lumină pe marele nostru actor Mitică Popescu! O ultimă, adâncă reverență, Maestre!”.

Mitică Popescu s-a stins din viață „după afecțiuni grave și o suferință de scurtă durată”

Familia actorului a transmis că Mitică Popescu s-a stins din viață „după afecțiuni grave și o suferință de scurtă durată”.

„Îndrăgitul actor Mitică Popescu s-a stins din viață după afecțiuni grave și o suferință de scurtă durată. A înfruntat totul până în ultimele clipe cu curaj și cu simțul umorului, care l-a făcut atât de deosebit printre „monștrii sacri” ai teatrului și filmului românesc.

S-a încercat tot posibilul de către personalul medical, care merită recunoștință, dar boala n-a putut fi învinsă.

Mitică Popescu și-a trăit ultimii ani din viață cu demnitate și în confortul meritat după o îndelungată carieră de succes.

Chiar dacă a mai avut puține apariții publice, s-a bucurat tot timpul de dragostea și admirația tuturor celor care l-au cunoscut sau întâlnit, de respectul și prietenia unanimă a membrilor activi din galeria clubului Rapid București, de afecțiunea și căldura familiei care i-a fost mereu alături”, arată familia actorului într-un comunicat transmis HotNews.ro.

A fost căsătorit cu actrița Leopoldina Bălănuță

Mitică Popescu și Leopoldina Bălănuță, la rându-i actriță, s-au căsătorit în 1977. Leopoldina Bălănuță era fată de preot și toată viața, soțul ei a alintat-o Poldi. Actrița s-a stins în 1998, la 63 de ani, iar de atunci, Mitică Popescu a rămas singur.

Mitică Popescu împlinise 86 de ani în 2 decembrie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS