14.5 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateDoi morți și doi răniți într-un accident între două mașini

Doi morți și doi răniți într-un accident între două mașini

Două persoane au murit, iar alte două au ajuns la spital după ce două mașini au fost implicate într-un accident pe DN 19E Marghita-Oradea, între localităţile Sălard şi Cauaceu, judeţul Bihor. Unul dintre autoturisme a luat foc, informează Centrul Infotrafic din IGPR, citat de News.ro.

Două dintre victimele accidentului au fost declarate decedate după ce echipajele medicale le-au aplicat manevre de resuscitare care nu au dat rezultat, a transmis ISU Bihor. Este vorba despre un bărbat şi o femeie.

Un al treilea rănit, aflat în stop cardio-respirator la momentul sosirii salvatorilor la locul accidentului, a fost resuscitat şi transportat la spital, starea sa fiind critică.

O a patra persoană implicată în accident, un bărbat, a fost de asemenea preluată de către o ambulanţă şi dusă la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Clinic Judeţean Oradea.

La locul accidentului au fost mobilizate echipaje de pompieri militari din cadrul Detaşamentului 2 şi Gărzii Sălard cu autospeciale cu modul de descarcerare, autospeciala de descarcerare grea a Detaşamentului 1, echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD Bihor, cu ambulanţa tip C1 şi trei ambulanţe ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS