14.8 C
Craiova
sâmbătă, 25 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateBărbat arestat pentru uciderea a patru studenți de la Universitatea Idaho

Bărbat arestat pentru uciderea a patru studenți de la Universitatea Idaho

Un bărbat a fost reținut în Pennsylvania în legătură cu uciderea luna trecută a patru studenți de la Universitatea Idaho, scrie TheGuardian.

Associated Press l-a identificat pe bărbat ca fiind Bryan Christopher Kohberger, în vârstă de 28 de ani, și a informat că este reținut în așteptarea extrădării în Idaho, unde va fi acuzat de crimă de gradul I.

Cei patru studenți – Ethan Chapin, 20 de ani, Kaylee Goncalves, 21 de ani, Xana Kernodle, 20 de ani, și Madison Mogen, 21 de ani – au fost înjunghiați până la moarte într-o reședință în afara campusului.

Citând patru surse, NBC News a spus că bărbatul arestat în crime a fost reținut în comitatul Monroe, Pennsylvania, după ce a fost adus în fața unui judecător local vineri dimineață.

„Poliția din Moscow, Idaho, nu a confirmat arestarea, dar a anunțat public o conferință de presă la ora 16.00 cu șeful poliției și oficialii de la Universitatea din Idaho pentru a oferi o actualizare a cazului”.

Kaylee Goncalves, Ethan Chapin, Xana Kernodle și Madison Mogen – cei patru studeenți uciși

Crima cvadruplă a paralizat orașul Moscow

Crimina cvadruplă a generat unde de șoc și a semănat neîncredere. Timp de săptămâni, orașul a rămas paralizat deoarece nu a fost anunțat niciun posibil suspect. Autoritățile nu au găsit arma cu care ai fost comise crimele și nici nu au oferit vreun motiv posibil.

Mulți dintre cei 11.000 de studenți de la Universitatea din Idaho au părăsit Moscow imediat după crime, în timp ce alții care au plecat de sărbătoarea de Ziua Recunoștinței au ales să nu se mai întoarcă.

Întreprinderile locale au închis devreme și locuitorii se temeau să meargă pe stradă neînsoțiți sau să rămână singuri.

Înainte de asasinate, Moscow, un oraș cu 25.000 de locuitori în apropiere de granița cu statul Washington, nu mai avusese o crimă de șapte ani.

Poliția a cerut ajutorul publicului pentru a localiza un sedan alb observat în apropierea locuinței studenților în timpul crimelor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS