14.5 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateOm de afaceri, găsit spânzurat în propriul hotel din Ploiești

Om de afaceri, găsit spânzurat în propriul hotel din Ploiești

Un om de afaceri prahovean a fost găsit mort, joi după-amiază, în hotelul pe care îl deţinea în Ploieşti şi care este unul dintre cele mai mari din oraş, relatează News.ro.

Decesul a fost constatat de un echipaj al ambulanţei, care nu au putut face nimic pentru a-l salva pe bărbatul de 61 de ani.

Surse judiciare au declarat că omul de afaceri Doru Morcovescu, cu o avere estimată la câteva milioane de euro, a fost găsit spânzurat joi după-amiază, în jurul orei 17.00, în incinta hotelului Prahova din centrul Ploieştiului.

Un echipaj al serviciului de ambulanţă a mers la faţa locului, însă cadrele medicale nu au putut face nimic, bărbatul prezentând „semne clare de deces”, conform oficialilor acestei instituţii.

Poliţia judeţeană Prahova a anunţat că a fost deschis un dosar care vizează infracţiunea de ucidere din culpă.

Doru Morcovescu este considerat unul dintre cei mai bogați oameni de afaceri din Prahova, iar în anii 2010 se afla chiar în topul milionarilor, cu o avere estimată în 2013 la 13 milioane de euro.

Pe lângă hotelul Prahova, firma administrată de Morcovescu deținea mai multe proprietăți și unități turistice în special în zona Vălenii de Munte și Slănic.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS