14.5 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateUnul dintre copiii loviţi pe trecere de pietoni la Petroşani a murit

Unul dintre copiii loviţi pe trecere de pietoni la Petroşani a murit

Unul dintre cei şase adolescenți care au fost loviţi, miercuri seară, pe o trecere de pietoni din municipiul Petroşani a murit, a anunţat poliţia din Hunedoara. Încadrarea juridică a şoferului vinovat se schimbă în ucidere din culpă, scrie News.ro.

”A murit unul dintre copiii accidentaţi la Petroşani”, a anunţat IPJ Hunedoara, fără a da detalii despre minor.

Potrivit poliţiştilor, în acest caz se va extinde încadrarea juridică, în cazul şoferului vinovat şi va fi cercetat pentru ucidere din culpă.

Cei şase copii, cu vârste întree 11 și 14 ani, au fost loviţi de un autoturism, miercuri seară, în timp ce se aflau pe o trecere de pietoni, în municipiul Petroşani, judeţul Hunedoara. În urma accidentului, un copil de 11 ani a fost resuscitat de echipajele medicale, alţi patru au fost duşi de urgenţă la spital cu ambulanţe, iar un al şaselea a fost dus la spital de familie.

Pe timpul nopţii, trei copii au fost transferaţi la Timişoara, iar alţi trei au rămas internaţi la spitalul din Petroşani.

Şoferul, un tânăr de 19 ani, a fugit de la locul accidentului, fiind găsit ulterior de poliţişti și reținut pentru 24 de ore.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS