24.5 C
Craiova
miercuri, 22 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitatePatru răniţi într-un accident între două autoutilitare

Patru răniţi într-un accident între două autoutilitare

Patru persoane au ajuns la spital după ce două autoutilitare în care erau şase persoane s-au ciocnit frontal, luni dimineaţă, pe DN 17D, informează News.ro.

Pompierii militari şi un echipaj de ambulanţă au intervenit, luni dimineaţă, la un accident rutier în localitatea Rebrişoara din judeţul Bistriţa-Năsăud.  

”Din primele informaţii, în accident sunt implicate şase persoane, cinci sunt iesite din autoturisme, conştiente şi cooperante. O victimă conştienta este blocată în autoturism”, a transmis ISU Bistriţa-Năsăud.  

Centrul Infostrafic a precizat că accidentul a avut loc pe DN 17D Năsăud-Beclean.  

”S-a produs o coliziune frontală între două autovehicule, în urma căreia o autoutilitară a rămas imobilizată pe suprafaţa de rulare”, a transmis Infotrafic.

La rândul lor, reprezentanţii IPJ au precizat că, din primele informaţii, o autoutilitară, condusă de un bărbat de 34 de ani, din Sângeorz-Băi, a intrat în coliziune cu o altă autoutilitară ce se deplasa din sens opus, condusă de un bărbat de 31 de ani, din Salva.

În urma impactului, şoferul de 31 de ani şi alţi trei pasageri din cele două autoutilitare au fost răniţi, fiind ulterior transportaţi la spital.

Cercetările sunt continuate de către poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Năsăud în cadrul unui dosar penal cu privire la infracţiunea de vătămare corporală din culpă.  

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS