14.5 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateO femeie abuzată de soţ a intrat intenţionat cu maşina într-un parapet

O femeie abuzată de soţ a intrat intenţionat cu maşina într-un parapet

O femeie de 27 de ani, mamă a trei copii, a încercat să își taie venele și apoi a intrat cu un autoturism într-un parapet, între Ilișești și Suceava, cu intenția de a se sinucide, informează Monitorul de Suceava.

O tânără aflată la volanul unei mașini a intrat în dimineața zilei de 12 decembrie cu autoturismul într-un parapet pe DN 17, între Ilișești și Suceava.

Având în vedere lipsa urmelor de frânare și starea psihică a femeii, polițiștii au avut suspiciuni că este vorba într-adevăr de un accident rutier.

”După stabilizarea victimei și inițierea activităților investigative, cu respectarea garanțiilor procesuale, dar și cu mult tact și abordare empatică, polițiștii au stabilit că femeia, mama a trei copii minori, a avut un conflict cu soțul, fiind inclusiv agresată fizic.

Pe fondul stării emoționale, femeia a încercat să își taie venele, însă nu a putut realiza actul de automutilare, ulterior urcându-se în autoturism și provocând evenimentul rutier cu intenții suicidale”, a detaliat cazul comisarul-șef Ionuț Epureanu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Suceava

S-a dispus începerea urmăririi penale față de soțul femeii pentru săvârșirea infracțiunii de violență în familie.

La câteva zile după accident, soțul agresiv a fost audiat, apoi a fost pus sub acuzare oficial și reținut pentru 24 de ore.

Ulterior, bărbatul a fost pus în libertate, dar sub control judiciar, cu obligații și restricții, inclusiv de a se apropia de femeie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS