13.4 C
Craiova
luni, 22 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateElevă desfigurată în bătaie de trei colege

Elevă desfigurată în bătaie de trei colege

O elevă de 15 ani a fost desfigurată în bătaie de trei colege, la scurt timp după ce a coborât din microbuzul şcolar. Fata ar mai fi fost bătută şi în trecut, dar nu a spus nimic deoarece agresoarele au ameninţat-o că va fi bătută şi mai tare dacă spune ceva, informează Observatornews.

Fata a ajuns la Spitalul de Urgenţă din Vaslui după ce a suferit mai multe leziuni, printre care şi o fractură de piramidă nazală.

Agresoarele au fost identificate şi sunt cunoscute atât de Asistenţa Socială, cât şi de conducerea şcolii în care învaţă ca fiind tinere care creează probleme.

Familia fetei susţine că nu este prima dată când aceasta este bătută. De fiecare dată când s-a mai întâmplat, era ameninţată că dacă spune ceva cuiva va fi bătută şi mai rău. 

De această dată, agresiunea nu a mai putut fi ascunsă pentru că fata a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Poliţia a deschis un dosar penal pentru lovire şi alte violenţe, fetele urmează să fie audiate şi să fie luate măsurile necesare.

În acelaşi timp, familia are acuzaţii la adresa poliţiştilor, spunând că au sunat de trei ori la 112 pentru a anunţa agresiunea, dar aceştia nu au venit.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS