19.4 C
Craiova
joi, 13 iunie, 2024
Știri de ultima orăActualitate(VIDEO) „Harry & Meghan”, cel mai vizionat documentar pe Netflix în săptămâna premierei

(VIDEO) „Harry & Meghan”, cel mai vizionat documentar pe Netflix în săptămâna premierei

-

„Harry & Meghan”, seria de documentare Netflix despre Prinţul Harry al Marii Britanii şi soţia sa, a acumulat mai mult timp de vizionare pe serviciul de streaming decât orice alt documentar în prima săptămână, a declarat marţi compania, potrivit The Guardian.

Primele trei episoade din „Harry & Meghan” au înregistrat 81,55 milioane de ore de vizionare în întreaga lume după premiera de joia trecută, a spus Netflix, „cele mai multe ore de vizionare dintre toate documentarele în săptămâna premierei”. Peste 28 de milioane de gospodării au urmărit cel puţin o parte a seriei.

„Harry & Meghan” a fost al doilea cel mai vizionat serial în limba engleză de pe Netflix la nivel global între 5 şi 11 decembrie, după „Wednesday”, de Tim Burton.

„Harry & Meghan” a ajuns în top 10 Netflix în 85 de ţări

„Harry & Meghan” a fost serialul în limba engleză numărul 1 în timpul săptămânii în Marea Britanie şi numărul 2 în Australia şi SUA. A ajuns în top 10 Netflix în 85 de ţări.

În primele trei episoade, Ducele şi Ducesa de Sussex au făcut o serie de dezvăluiri, Meghan amintindu-şi prima ei ameninţare cu moartea, iar Harry vorbind despre faptul că au recurs la deghizări la întâlnirile lor pe fondul atenţiei uriaşe a presei.

Cuplul a fost plătit între 100 şi 150 de milioane de dolari de Netflix pentru a participa la seriale, documentare şi programe pentru copii de-a lungul mai multor ani, scrie The Guardian.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Ce probleme ginecologice se pot rezolva laparoscopic. Pacientele din...

Pacientele din Craiova şi împrejurimi au posibilitatea de a...

ȘTIRI GdS