16.2 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateIncendii provocate intenţionat la subsolurile a două blocuri din Suceava

Incendii provocate intenţionat la subsolurile a două blocuri din Suceava

Pompierii militari au intervenit, miercuri, la localizarea şi stingerea unui incendiu provocat intenţionat într-un bloc de locuinţe din Suceava. Un alt incendiu a fost depistat la un bloc alăturat şi stins de locatari, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU).

Potrivit sursei citate, la sosirea echipajelor, incendiul se manifesta la subsolul unui bloc, acesta fiind localizat şi lichidat de către echipajele trimise la faţa locului.

ISU Suceava a precizat că, la blocul alăturat, a fost identificat un alt focar, acesta fiind localizat şi lichidat de către terţe persoane.

La faţa locului s-au deplasat pompierii militari de la Detaşamentul Suceava cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o autospecială pentru descarcerare şi ambulanţa SMURD TIM (Terapie Intensivă Mobilă).

La faţa locului a fost găsit un bărbat intoxicat cu fum, care a fost transportat la spital de către ambulanţa SMURD TIM.

În urma evenimentului nu s-a impus evacuarea locatarilor.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost folosirea intenţionată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS