20.9 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateAlexandru Cumpănaşu, trimis în judecată pentru corupţie

Alexandru Cumpănaşu, trimis în judecată pentru corupţie

Alexandru Cumpănașu, fost candidat la alegerile prezidențiale, a fost trimis în judecată, marți, pentru fapte de corupție, conform portalului instanțelor. Este vorba de dosarul în care Alexandru Cumpănașu este acuzat de procurorii DNA Constanța că a mințit în privința studiilor superioare atunci când a aplicat pentru un post de expert într-un proiect european al SNSPA, conform surselor din instanță consultate de G4Media.

Conform procurorilor, Alexandru Cumpănaşu ar fi minţit că are studii superioare atunci când a aplicat pentru postul de expert în cadrul proiectului ”Consolidarea cadrului pentru creșterea calității serviciilor publice și sprijinirea dezvoltării la nivel local” (SIPOCA 9), implementat de Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, prin Direcția pentru Descentralizarea Administrației Publice, în parteneriat cu SNSPA.

Alexandru Cumpănașu a declarat pentru G4Media că este foarte bine că acest dosar a ajuns în instanță pentru că are ocazia să își demonstreze nevinovăția. Cumpănașu a declarat că i s-au adus prejudicii de imagine în toți cei trei ani care au trecut din momentul în care a fost făcut inculpat de DNA Constanța. Alexandru Cumpănașu a mai declarat că nu a prezentat SNSPA și niciunei alte instituții ”niciun document care să nu corespundă realității, cu atât mai puțin un document care să ateste alte studii pe care eu nu le am”.

Mai multe informaţii despre acest caz puteţi citi aici

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS