20.1 C
Craiova
sâmbătă, 27 iulie, 2024
Știri de ultima orăActualitateZeci de zboruri anulate și trenuri întârziate din cauza ninsorii, în Marea Britanie

Zeci de zboruri anulate și trenuri întârziate din cauza ninsorii, în Marea Britanie

Poliția din Marea Britanie a emis o avertizare de ceață înghețată, duminică dimineață. Țara se confruntă cu două săptămâni de haos din cauza zăpezii, chiar înainte de Crăciun, cu temperaturi de -12 grade Celsius, informează StirileProTV.

Șoferii își abandonează mașinile, iar poliția recomandă motocicliștilor să-și lase vehiculele acasă din cauza numărului mare de accidente din Marea Britanie, cauzate de ninsorile abundente.

Zăpada a căzut în mai multe zone din Marea Britanie, duminică dimineață, inclusiv în Bristol, Țara Galilor, Herefordshire, Cumbria și Sheffield.

Mai multe accidente au fost raportate, trenurile din Kent au întârzieri, iar mai multe curse Sheffield Supertram au fost parțial suspendate.

O localnică din Bourton-on-the-Water, Jane Webb, a declarat pentru MailOnline că șoferii sunt blocați în nămeți de peste o oră, unii dintre ei alegând să-și abandoneze mașinile pe drum.

Pe Aeroportul Heathrow, cel puțin 48 de curse au fost anulate duminică dimineață, iar pe aeroportul din Londra sunt cozi imense.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS