17.9 C
Craiova
miercuri, 22 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateŞofer cu permisul suspendat, prins când transporta ilegal lemn cu o maşină fără RCA

Şofer cu permisul suspendat, prins când transporta ilegal lemn cu o maşină fără RCA

Un tânăr, de 22 de ani, din localitatea Grinţieş, județul Neamț, a fost depistat de poliţiştii rutieri în timp ce se afla la volanul unei autoutilitare, deşi avea suspendat dreptul de a conduce, iar oamenii legii au constatat şi că pentru încărcătura de material lemnos nu existau documentele legale de provenienţă, a informat, joi, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Neamţ, citat de Agerpres.

„Din verificările efectuate a reieşit că tânărul nu deţinea poliţa RCA valabilă a autoutilitarei. Totodată, autoutilitara transporta aproximativ 3,2 metri cubi de material lemnos, fără documente legale”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, subinspectorul Ramona Ciofu.

Bărbatul a fost sancţionat contravenţional pentru nerespectarea prevederilor legislaţiei rutiere şi silvice, fiindu-i reţinute plăcuţele şi certificatul de înmatriculare.

Totodată, poliţiştii au decis confiscarea materialului lemnos care a fost predat în custodia Ocolului Silvic Poiana Teiului.

Pe numele bărbatului a fost întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS