16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateUn șofer care făcea drifturi a lovit un băiat și a fugit de la locul accidentului

Un șofer care făcea drifturi a lovit un băiat și a fugit de la locul accidentului

Un şofer, de 19 ani, din localitatea argeşeană Rociu, suspectat că în timp ce făcea derapaje controlate a lovit cu maşina un adolescent şi apoi a părăsit locul accidentului, este cercetat penal de poliţişti, informează Agerpres.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş a anunţat, luni, că incidentul a avut loc în cursul nopţii precedente, în comuna Suseni.

Cercetările în acest caz au început după ce victima s-a prezentat la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Piteşti cu o rană la un picior, afirmând că a fost victima unui accident rutier.

„În urma verificărilor efectuate de către poliţiştii Formaţiunii Rutiere Costeşti s-a stabilit faptul că, în aceeaşi noapte (…), într-o parcare de pe raza localităţii Suseni, un tânăr de 19 ani, din Rociu, pe fondul conducerii agresive a autoturismului (efectua drifturi), a accidentat, grav, un tânăr de 18 ani, din Rociu, care se afla în parcare, călcându-l cu roata autoturismului pe gamba piciorului drept.

După producerea accidentului, conducătorul auto a părăsit locul producerii evenimentului, fără încuviinţarea poliţiştilor, fiind identificat ulterior”, se precizează într-un comunicat al IPJ Argeş.

Şoferul de 19 ani este cercetat penal pentru vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS