6.7 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitatePrimăria Braşov, amendată în urma accidentului în lanţ produs duminică dimineaţă

Primăria Braşov, amendată în urma accidentului în lanţ produs duminică dimineaţă

Poliţia a sancţionat contravenţional Primăria Braşov, care are în administrare porţiunea din DN1 unde duminică dimineaţă s-a produs un accident în lanţ în care au fost implicate 17 autovehicule, între care şi o ambulanţă, relatează News.ro.

„Ca urmare a evenimentului rutier produs pe podul din zona Dârste, în dimineaţa zilei de 04 decembrie 2022, în care mai multe autovehicule s-au tamponat, rezultând avarierea acestora, în conformitate cu prevederile OUG nr 195/2002, administratorul drumului public a fost sancţionat contravenţional pentru neasigurarea stării de viabilitate a părţii carosabile”, au anunţat oficiali ai Inspectoratului de Poliţie Judeţean Braşov.

Amenda aplicată este de 3.045 de lei.

Un accident în lanţ în care au fost implicate 17 maşini s-a produs duminică dimineaţă

Administratorul tronsonului de drum unde s-a produs accidentul este Primăria Braşov. Purtătorul de cuvânt al acestei instituţii, Sorin Toarcea, întrebat fiind dacă Primăria va contesta amenda, a declarat că administraţia locală încă nu a primit procesul verbal şi că aşteaptă documentul pentru a stabili ce decizie ia cu privire la sancţiune.

Un accident în lanţ în care au fost implicate 17 maşini s-a produs duminică dimineaţă pe DN1, în apropiere de Braşov, în zona Dârste.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS