22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateIubita lui Sorin Oprescu, somată să elibereze vila din Primăverii 

Iubita lui Sorin Oprescu, somată să elibereze vila din Primăverii 

Iubita lui Sorin Oprescu, în pragul evacuării din vila din Primăverii. După Moș Nicolae, Adriana Nica ar putea fi dată afară din imobilul de lux. Ea nu se dă bătută și nu vrea să renunțe cu una cu două la casa din nordul Capitalei. 

Fiscul i-a transmis medicului Adriana Nica, iubita lui Sorin Oprescu, o somaţie cerându-i eliberarea unui imobil pe care statul urmează să îl valorifice. Acţiunea vine la cinci luni după sentinţa finală în dosarul de luare de mită pentru care fostul primar general a fost condamnat la 10 ani şi 8 luni de închisoare.

Adriana Nica a depus mai multe contestații în legătură cu decizia instanței de a confisca un imobil de lux cu două nivele, situat în sectorul 1, ca urmare a condamnării lui Sorin Oprescu.

Vila din cartierul Primăverii ar fi fost achiziționată cu bani proveniți din activitatea infracțională a fostului primar, în timp de Nica este doar un interpus, au explicat judecătorii.

„Ei nici nu știu ce fac acolo, confiscă de la Nica, că e a lui Oprescu, în condițiile în care eu am credit și le-am dat toate contractele”, a reacționat Adriana Nica.

Fostul edil al Capitalei este liber în Grecia, după ce judecătorii de acolo au refuzat extrădarea.

Curtea de Apel București l-a condamnat pe Sorin Oprescu la 10 ani și 8 luni de închisoare. Pedeapsa a fost dublată față de condamnarea pe fond, când a primit 5 ani și 4 luni de închisoare. Sentința a fost dată la mijlcoul lunii mai, dar fostul edil se afla în Grecia încă din aprilie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS