17 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCum s-a prezentat România la IBTM World de la Barcelona

Cum s-a prezentat România la IBTM World de la Barcelona

În perioada 29 noiembrie – 1 decembrie, la Barcelona, s-a desfăşurat târgul IBTM World, unul din dintre cele mai prestigioase la nivel mondial dedicate sectorului MICE (Meeting, Incentives, Conferencing, Exhibitions/Events), se arată într-un comunicat de presă emis de Ambasada României în Regatul Spaniei.

România a participat şi în acest an cu un pavilion naţional organizat de Ministerul Antreprenoriatului şi Turismului (MAT), unde au fost reprezentate asociaţii de profil şi autorităţi publice locale cu responsabilităţi legate de promovarea României ca destinaţie pentru turismul de afaceri.

România se află în plin proces de dezvoltare a segmentului MICE, principalele oraşe din ţara noastră care dispun de o astfel de infrastructură fiind Bucureşti, Cluj, Sibiu, Constanţa, Oradea, Iaşi, Braşov şi Timişoara – Capitală Europeană a Culturii în anul 2023.

Pe perioada desfăşurării manifestării, consilierul economic din cadrul Ambasadei României la Madrid, Bogdan Bădescu, a însoţit delegaţia MAT la Barcelona şi a sprijinit organizarea de diferite reuniuni de interes în marja târgului. De asemenea, la acţiune a participat şi consulul general al României la Barcelona.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS