17.9 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateZece morţi într-un magazin din SUA, după ce un manager a deschis focul şi apoi s-a sinucis

Zece morţi într-un magazin din SUA, după ce un manager a deschis focul şi apoi s-a sinucis

Mai multe persoane au murit şi altele au fost rănite, după ce o persoană a deschis focul într-un magazin Walmart din statul american Virginia, transmite CNN, citată de News.ro.

Zece persoane au murit în supermarketul Walmart din Chesapeake, în statul american Virginia, potrivit poliţiei. Bărbatul care a deschis focul ar fi chiar managerul magazinului, care apoi s-a sinucis relatează BBC.

Deocamdată nu se ştie care este motivaţia atacului, care intervine cu câteva zile înainte de sărbătoarea de Ziua Recunoştinţei, când în magazine există un aflux de clienţi. Atacul a avut loc însă la o oră destul de târzie, 22.12.

Fotografii şi înregistrări video de la locul tragediei de la Walmart arată poliţişti care intră în număr mare în clădire şi numeroase vehicule de poliţie.

La scurt timp după miezul nopţii de miercuri (ora locală), agenţii încă mai căutau victime în interiorul Walmart, potrivit New York Times.

Magazinul are o mulţime de locuri în care potenţialii cumpărătorii s-ar fi putut pune la adăpost în timpul împuşcăturilor.

Chesapeake, care se află la câţiva kilometri de Norfolk, avea anul trecut o populaţie de aproximativ un sfert de milion de persoane, potrivit Biroului de recensământ al Statelor Unite. Oraşul se află în apropiere de coasta atlantică a Virginiei şi de graniţa cu statul Carolina de Nord.

La începutul acestei luni, tot în statul Virginia, în Charlottesville, trei membri ai echipei de fotbal a Universităţii din Virginia au fost ucişi de un fost jucător de fotbal, care a deschis focul într-un garaj.

Într-un alt atac armat care s-a petrecut în weekend, cinci persoane au fost ucise într-un club LGBTQ din Colorado Springs, Colorado.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS