5.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateAdolescent prins la volanul unei mașini neînmatriculate

Adolescent prins la volanul unei mașini neînmatriculate

Un adolescent din Maramureș a fost depistat la volan de polițiștii de frontieră, în noaptea de marți spre miercuri. În mașina neînmatriculată, spun agenții, se aflau alți trei copii, informează Digi24.

Mașina a fost oprită în trafic de polițiștii de frontieră pe raza localității Poienile de sub Munte, județul Maramureș.

Când l-au legitimat pe șofer, agenții și-au dat seama că au în față un adolescent de 16 ani, care nu deține permis de conducere. Mai mult, mașina de teren pe care o conducea nu avea plăcuțe de înmatriculare și figura ca neînmatriculată pe teritoriul României.

În autoturismul tras pe dreapta se aflau alți trei minori, cu vârste curprinse între 15 si 17 ani, toți domiciliați pe raza județului Maramureș. Tânărul de la volan le-a spus polițiștilor de frontieră că a împrumutat mașina de la o cunoștință ca să-și ducă prietenii la o plimbare, că nu credea că va fi oprit în trafic, dar și că nu i se pare că ar fi făcut ceva grav.

„În cauză se fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere și punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat, conform Codului Penal, la final urmând a fi luate măsurile legale ce se impun”, transmit reprezentanții Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră Maramureș.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS