10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitate(VIDEO)Un bărbat a intrat cu maşina în vitrina unui magazin Apple din SUA

(VIDEO)Un bărbat a intrat cu maşina în vitrina unui magazin Apple din SUA

-

Cel puțin o persoană a fost ucisă și 16 au fost rănite după ce un vehicul a intrat într-un magazin Apple din Hingham, Massachusetts, luni dimineață, scrie Observatornews.

Procurorul districtual Tim Cruz a declarat, la o conferință de presă, că un SUV negru a trecut prin intrarea din sticlă a magazinului Apple, orientată spre stradă, cu o viteză nedeterminată.

Șoferul nu a fost internat în spital și se află „cu ofițeri de poliție”, potrivit procurorului, citat de CBS News

„Există o anchetă penală în desfășurar. Analizăm modul în cares s-a produs accidentul”, a spus acesta.

El a calificat incidentul ca fiind „de neconceput” și „absolut tragic”. Detectivii de la Omucideri vor fi implicați în anchetă.

Deocamdată nu se ştie ce a cauzat accidentul, nici detalii despre cum s-a întâmplat. Poliția a fost chemată la accident în jurul orei 11.00 și s-a coordonat cu Departamentul de Pompieri Kingston.

Mai multe persoane au fost prinse între mașină și peretele magazinului

La conferința de presă de luni, șeful pompierilor, Steve Murphy, a confirmat că echipajele au raportat persoane rănite atât în interiorul, cât și în exteriorul magazinului Apple.

Mai multe persoane au fost prinse între mașină și peretele magazinului, a spus Steve , adăugând că toți cei care au fost prinși în urma accidentului au fost scoși din clădire.

Imaginile și filmările care au circulat online au arătat o gaură enormă în vitrina de sticlă a magazinului Apple și o mașină de pompieri staționată afară, după ce ambulanțele au venit cu tărgi pentru a-i lua pe cei răniți și a-i transporta la spital.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Unde ajung buletinele de vot? Primăria Craiova, pusă să...

O clădire de pe strada Simion Bărnuțiu din Craiova...

ȘTIRI GdS