13.1 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateŞeful Jandarmeriei Maramureş, anchetat după ce 5 angajaţi au demisionat în doar o lună

Şeful Jandarmeriei Maramureş, anchetat după ce 5 angajaţi au demisionat în doar o lună

La Inspectoratul Județean de Jandarmi Maramureș au avut loc luni dimineaţă percheziţii. Ancheta procurorilor militari îl vizează pe șeful instituției, acuzat luna trecută de una dintre angajate de hărțuire sexuală. De altfel, cinci persoane, dintre care patru femei, și-ar fi dat demisia în ultima lună din cauza inspectorului-șef, informează Digi24.

Procurorii au descins la sediul Inspectoratul Județean de Jandarmi Maramureș luni, în jurul orei 11.00. Cel mai probabil, ancheta are legătură cu acuzațiile de hărțuire sexuală de luna trecută. În octombrie, o angajată susținea că ar fi fost agresată de șeful instituției, care ar fi încercat să o sărute cu forța chiar în biroul lui. Ca să poată dovedi totul, femeia l-a înregistrat pe ascuns, apoi a depus plângere.

Numai în ultima lună, cinci angajați și-ar fi dat demisia din cauza inspectorului-șef. Ar fi fost agresați, verbal și sexual, dar și sancționați în mod nejustificat de conducerea instituției. Patru sunt femei, potrivit informațiilor Digi24

Până la ora publicării acestui material, autoritățile judiciare nu au dat niciun comunicat de presă cu privire la perchezițiile de la Jandarmeria Maramureș.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS