19.8 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateAvocatul care și-a aruncat iubita de la etajul 6 s-a căsătorit în puşcărie

Avocatul care și-a aruncat iubita de la etajul 6 s-a căsătorit în puşcărie

Avocatul Sebastian Felecanu, judecat în stare de arest pentru omor, după ce și-ar fi aruncat iubita însărcinată de la etajul 6, s-a căsătorit în închisoare, informează Ziare.com.

O tânără, studentă la Facultatea de Drept din cadrul Universităţii “Alexandru Ioan Cuza” Iași, a acceptat să se căsătorească cu Felecanu.

Căsnicia a fost oficializată joi, 17 noiembrie, în Penitenciarul Iaşi, scrie Ziarul de Iași. Proaspăta soție are 30 de ani, este originară din Vaslui năra soție din Vaslui este studentă la Facultatea de Drept din 2019.

Căsătoria a fost oficializată în cadrul penitenciarului, deoarece avocatul a fost mutat aici, din arest, imediat ce a fost trimis în judecată. În ceea ce priveşte oficierea căsătoriei, în penitenciar este permisă participarea doar a zece persoane, inclusiv deţinutul.

La eveniment nu este permisă şampania, deoarece conţine alcool, şi nici fotografiatul.

Cum a murit avocata Monica Cioată?

Avocatul Felecanu ar fi omorât-o pe iubita lui, Monica Cioată, pe data de 18 iunie 2021, potrivit acuzării.

În privinţa presupusei crime, procurorii au scris în actul de acuzare că Monica Cioată, de profesie avocat stagiar chiar la cabinetul iubitului ei, l-a implorat pe Sebastian Felecanu să nu o omoare.

“Martorii care locuiesc în apartamentele situate dedesubt ori lateral faţă de apartamentul în care a avut loc conflictul – într-un bloc turn din zona Târgu Cucu – au declarat că în apartamentul lui Felecanu Sebastian a avut loc un conflict, o femeie a ţipat de mai multe ori „de disperare, ca şi cum se temea de ceea ce voia să-i facă bărbatul”, a strigat de mai multe ori „Nu! Nu! Nu!, ca şi cum nu voia ceva, iar la sfârşit s-a auzit un ţipăt, «Aaaa!» şi o bufnitură”, se arată în actele de urmărire penală.

Monica Cioată ar fi fost sugrumată şi aruncată pe fereastră, spun procurorii. Aceştia mai spun că, în ce priveşte comportamentul violent al avocatului, acesta era determinat de consumul de alcool: Felecanu se îmbăta şi urina prin casă, elocventă în acest sens fiind filmarea realizată de victimă în timpul convieţuirii cu inculpatul, în care acesta urina pe un dulap din dormitor, în timpul nopţii, când se afla şi sub influenţa băuturilor alcoolice.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS