21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateSe circulă în condiții de iarnă. Vezi situația drumurilor din țară

Se circulă în condiții de iarnă. Vezi situația drumurilor din țară

Se circulă în condiții de iarnă. Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că în această dimineață nu erau semnalate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia oprită ca urmare a vreunui eveniment rutier sau a condițiilor meteo nefavorabile.

Sunt semnalate precipitații sub formă de ninsoare și se circulă în condiții de iarnă, însă fără restricții de circulație, în județele Botoșani, Gorj (DN 67C Novaci-Rânca), Maramureș (DN 18 Pasul Prislop) și Suceava (DN 17 Pasul Mestecăniș, DN 17D Pasul Palma, DN 18 Pasul Prislop, DN 17B Pasul Tihuța). Se acționeză cu utilaje pentru deszăpezire.

Pe autostrăzile A1 București-Pitești, A2 București-Constanța și A4 Ovidiu-Agigea se circulă în condițiile unui carosabil umed, vizibilitatea fiind bună. Sunt semnalate precipitații sub formă de ploaie și se circulă în condițiile unui carosabil umed, cu vizibilitatea bună, pe majoritatea arterelor rutiere din întreaga țară, ceață fiind semnalată doar în județul Vrancea.

Pentru prevenirea accidentelor rutiere, sfătuim conducătorii auto să ruleze cu prudenţă sporită, să păstreze distanţa regulamentară între vehicule şi să se asigure temeinic la schimbarea direcţiei de deplasare. De asemenea, recomandăm șoferilor ca înainte de a porni în călătorie, să se intereseze cu privire la starea părții carosabile, să aibă autovehiculele echipate cu anvelope de iarnă și să reducă viteza, folosind frâna de motor, este mesajul Poliției Române.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS