8.1 C
Craiova
sâmbătă, 11 mai, 2024
Știri de ultima orăEvenimentO femeie şi-a dat foc în faţa penitenciarului unde este încarcerat fiul ei

O femeie şi-a dat foc în faţa penitenciarului unde este încarcerat fiul ei

O femeie şi-a dat foc, vineri, în faţa Penitenciarului Ploieşti, unde este încarcerat fiul ei, care acuză că nu primeşte îngrijiri medicale corespunzătoare. Femeia a suferit răni superficiale, informează Observatorulph.ro.

Nemulțumită că nimeni din conducerea penitenciarului nu dorește să o asculte, femeia s-a stropit cu spirt, apoi și-a dat foc.

Prezent la fața locului, un reporter al publicației locale Observatorul Prahovean a intervenit imediat și, împreună cu o rudă a femeii, a reușit să îndepărteze rapid hainele care au luat foc.

”Poliţiştii din cadrul Secţiei nr.3 de Poliţie Ploieşti au fost sesizaţi prin apel 112, cu privire la faptul că o femeie în vârstă de 57 de ani, din Ploieşti, în timp ce se afla în faţa unei instituţii publice din municipiu, s-ar fi autoincendiat. La faţa locului s-au deplasat, de îndată, poliţiştii, constatându-se faptul că focul fusese stins de un trecător, aceasta suferind câteva răni superficiale”, a transmis, vineri, IPJ Prahova.  

Femeii i-a fost acordat primul ajutor, ulterior fiind transportată la o unitate medicală în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.  

Incidentul a avut în faţa Penitenciarului Ploieşti.  

Femeia susține că fiul său, în vârstă de 29 de ani, transferat în urmă cu opt luni de la Penitenciarul Mărgineni la cel din Ploiești, nu a beneficiat de îngrijiri medicale, deși a solicitat asta în repetate rânduri. El a fost condamnat pentru tâlhărie la patru ani de închisoare, din care a executat deja doi ani. 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS