23.9 C
Craiova
luni, 3 iunie, 2024
Știri de ultima orăActualitateO badantă româncă a primit patru ani de închisoare pentru două inele furate

O badantă româncă a primit patru ani de închisoare pentru două inele furate

Patru ani de închisoare și o amendă de 1.000 de euro a primit o badantă româncă din Italia care a sustras de la o bătrână inelele de aur, după care s-a făcut nevăzută. Pensionara era oaspete într-un cămin de bătrâni din Senigallia, iar românca a mers să o viziteze deoarece în trecut lucrase pentru ea ca badantă, scrie Rotalianul.com.

Evenimentele au avut loc la un cămin de bătrâni din Senigallia, provincia Ancona (Marche), în urmă cu câțiva ani, iar sentința a fost dată săptămâna aceasta.

O pensionară, trecută de 80 de ani, ajunsese acolo pentru că nu mai putea locui singură. În trecut a avut-o ca îngrijitoare pe femeia româncă, dar după ce badanta și-a dat demisia bătrâna a decis să se mute la cămin.

La câteva zile după transfer, fosta îngrijitoare s-ar fi prezentat la cămin pentru a-i fi alături pensionarei de care avusese grijă în trecut, deși prezența ei era inutilă.

După o vreme, românca s-a prezentat din nou la căminul de bătrâni, făcându-i o vizită pensionarei. Odată intrată în camera acesteia, i-a sustras verigheta și un inel de pe degete, apoi a plecat pierzându-și urmele. Nu a știut însă că o persoană a văzut-o când a furat inelele de aur ale bătrânei.

Bătrâna nu avea copii și de furt a fost informat tutorele acesteia. Tutorele a făcut plângere la carabinieri pentru a recupera bijuteriile bătrânei, mai ales verigheta care avea pentru femeie o valoare sentimentală însemnată.

Bijuteriile nu au mai fost găsite, dar badanta a primit patru ani de închisoare și o amendă de 1.000 de euro.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS