14.4 C
Craiova
luni, 13 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateCuliță Sterp, reținut pentru 24 de ore, după accidentul din Cluj

Culiță Sterp, reținut pentru 24 de ore, după accidentul din Cluj

Manelistul Culiță Sterp a fost reținut aseară pentru 24 de ore, după accidentul pe care l-a provocat băut, în centrul Clujului.

    „Polițiștii Biroului Rutier au dispus reținerea pentru 24 de ore a conducătorului auto în vârstă de 30 de ani, din județul Hunedoara, implicat în accidentul rutier produs în centrul municipiului Cluj-Napoca.

    Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție” a transmis IPJ Cluj, joi seară.

    „În urma rezultatelor probelor biologice, fapta de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului a fost înregistrată drept contravenție (sancționată cu amenda și suspendarea exercitării dreptului de a conduce pe o perioada de 90 de zile, dacă alcoolemia, exprimată în grame de alcool per litru de sânge, este până la 0,80 g/l alcool pur în sânge)”, se arată în comunicatul IPJ Cluj. 

    Accidentul s-a petrecut după miezul nopții de miercuri spre joi, într-o intersecție din zona centrală din Cluj-Napoca.
    În imaginile suprinse de un alt șofer aflat în trafic, se vede cum o mașină, care avea verde la semafor, este lovită în plin de o alta, la volanul căreia s-ar fi aflat artistul.

    ȘTIRI VIDEO GdS

    ȘTIRI GdS