5.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateUn adolescent a fost înjunghiat mortal şi aruncat într-un râu

Un adolescent a fost înjunghiat mortal şi aruncat într-un râu

Un adolescent a fost găsit mort, plutind în apele râului Crasna, sub podul feroviar din Șimleu Silvaniei. Trupul a fost zărit de un trecător care a dat alarma, informează Somesanul.ro.

Un bărbat din Șimleu Silvaniei a sesizat polițiștii, sâmbătă dimineața, cu privire la faptul că, într-un pârâu, sub podul CFR în Șimleu Silvaniei se află o persoană decedată.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului, stabilind că cele sesizate se confirmă, iar cadavrul aparține unui tânăr, de 17 ani, din Șimleu Silvaniei. Cercetarea la fața locului a fost efectuată de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale împreună cu un medic legist.

Din primele informații transmise de reprezentanții Parchetului de pe lângă Tribunalul Sălaj, adolescentul a fost lovit în repetate rânduri cu cuțitul în cap și gât. Ulterior, trupul victimei a ajuns în apele râului Crasna, sub podul CFR din Șimleu Silvaniei.

Cazul a fost preluat de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Sălaj, iar suspiciunile procurorilor s-au adeverit, agresorul predându-se la secția de poliție din Șimleu Silvaniei.

Acesta are 35 de ani şi antecedente penale, este din Șimleu Silvaniei și dispăruse de acasă chiar după comiterea crimei.

Agresorul a fost reținut pentru 30 de zile.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS