5.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateO fetiţă de 10 ani a murit, după ce a leşinat la școală

O fetiţă de 10 ani a murit, după ce a leşinat la școală

Rai-Lèyah Parveen Saddique, de 10 ani, din Anglia, se bucurase miercurea trecută de o zi de școală ca oricare alta când a leşinat.

Ea a fost transportată de urgență la spital, iar ulterior transferată, dar a murit tragic luni dimineață, relatează Mirror.

Copila de 10 ani, din Wakefield, care era „în formă și fără probleme de sănătate” a fost descrisă ca fiind populară și foarte prietenoasă cu cei din jurul său. Moartea bruscă a micuței a șocat pe toată lumea. Sute de oameni au participat la înmormântarea ei. Printre cei îndoliați s-au numărat prieteni și profesori de la școala ei din Wakefield.

„Era o fetiță ambițioasă, iubită de familie și prieteni. Școala ei a fost închisă astăzi. Studenții au participat la înmormântarea ei și au lansat baloane în aer”, a declarat un membru al familiei.

Se crede că Rai-Lèyah a suferit o hemoragie cerebrală

Se crede că Rai-Lèyah a suferit o hemoragie cerebrală. Ea a fost descrisă ca un copil care nu suferea de probleme de sănătate. Rai-Lèyah a fost fiica lui Natalie și Asif. Moartea ei a fost anunțată de pagina de Facebook a serviciului funerar musulman Janaza Announcements, unde sute de oameni și-au oferit condoleanțele pentru familie.
„Este sfâșietor. Era îngerașul nostru. Ne va fi dor de tine. Te iubesc mult”, a scris un membru al familiei.
„Este o veste tragică, e doar puțin mai mare decât fiica noastră și nu îmi pot imagina duerea pe care o simt părinții”, a spus un bărbat.
„Un înger frumos”, a scris o femeie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS