5.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateTânăr rănit într-o încăierare la coadă la fast-food

Tânăr rănit într-o încăierare la coadă la fast-food

Un tânăr a fost rănit după ce două grupuri de bărbaţi s-au încăierat, sâmbătă noapte, în timp ce stăteau la coadă la un fast-food din centrul Timişoarei. Motivul disputei a fost ordinea la rând, scrie Tion.ro.

Scandalul a izbucnit în noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 3.45, la coadă, în fața unui fast-food situat vizavi de Catedrala Mitropolitană din Timișoara. Cei implicați în bătaie veniseră să mănânce și, în timp ce așteptau la rând, au început să se certe și să se lovească.

Primul grup era format din trei tineri cu vârste cuprinse între 28 și 33 de ani, iar al doilea, din cinci tineri cu vârste cuprinse între 25 și 30 de ani, toți avocați.

În timpul încăierării, unul dintre avocați a fost lovit cu un obiect metalic în cap și a fost transportat apoi la spital pentru investigații și îngrijiri medicale.

Polițiștii trimiși la fața locului pentru a aplana conflictul i-au dus pe toți cei implicați la sediul Secției 1 Poliție pentru audieri.

Trei dintre avocați au depus plângeri pentru că au fost agresați, iar la finalul audierilor doi dintre agresori au fost reținuți pentru 24 de ore.

Cei doi agresori, în vârstă de 28 și 33 de ani, au fost duși în arestul IPJ Timiș, iar luni urma să fie prezentați magistraților cu propunerea luării unei măsuri preventive.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS