10.9 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCopilele răpite în Brașov au fost agresate sexual

Copilele răpite în Brașov au fost agresate sexual

Surorile din Brașov care au fost date dispărute ar fi fost agresate sexual de bărbatul suspectat că le-a răpit, conform unor surse judiciare. Suspectul a fost prins de polițiști în trafic, în comuna Valea Călugărească din Prahova. Cele două fete se aflau cu el în autoturism, potrivit primelor informații, scrie Hotnews.

Constantin Zapan, bărbatul de 42 de ani acuzat că le-a răpit pe cele două surori din comuna Vama Buzăului, judeţul Braşov a fost oprit în trafic de către un echipaj al Poliţiei judeţene Prahova.

„În jurul orei 17:00 o echipă operativă din cadrul Poliţiei Municipiului Ploieşti a oprit în trafic pe raza comunei Valea Călugărească , în satul Valea Nicovani, autoturismul dat în consemn. La volanul acestuia se afla bărbatul în vârstă de 42 de ani, împreună cu cele două minore”, a declarat Mihalea Florescu.

Agresorul ar fi recunoscut violul

Surse judiciare au declarat, pentru News.ro, că bărbatul care le-a răpit le-a agresat sexual pe cele două surori de 10 şi 12 ani. Totul s-a petrecut în maşină, unde fetele au fost ţinute toată noaptea şi a doua zi, până au fost găsite. Agresiunea a fost confirmată de către victime şi recunoscută de către agresor, care a justificat faptele spunând că era beat.

În urmă cu 10 ani, el a fost condamnat pentru viol şi era înregistrat în registrul agresorilor sexuali.

Un psiholog din cadrul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Braşov le asista, sâmbătă seară, pe cele două copile răpite din familie de către un amic al concubinului mamei lor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS