10.6 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateUn elev de liceu şi-a bătut un coleg cu un baston telescopic

Un elev de liceu şi-a bătut un coleg cu un baston telescopic

Un cadru didactic de la un liceu din Sighetu Marmaţiei a sunat la poliţie, cerând intervenţia autorităţilor, după ce doi elevi s-au luat la ceartă în şcoală, iar unul dintre ei şi-a bătut colegul cu un baston telescopic, informează News.ro.

Conform datelor furnizate de Poliţia Judeţeană Maramureş, incidentul a avut loc miercuri dimineaţă. 

Un cadru didactic al unui liceu din Sighetu Marmaţiei a sunat la 112 după ce doi adolescenţi s-au luat la ceartă, iar totul a degenerat. 

”În data de 9 noiembrie, la ora 09.10, poliţiştii din Sighetu Marmaţiei au fost sesizaţi prin 112 de către un bărbat, în calitate de diriginte, cu privire la faptul că la o unitate de învăţământ din Sighetu Marmaţiei a avut loc o altercaţie între doi elevi.

La faţa locului, poliţiştii au constatat faptul că un elev de 15 ani a fost agresat, în urma unor discuţii contradictorii, de către un alt elev, de 16 ani, cu un baston telescopic, fiindu-i distrus totodată şi telefonul mobil”, informează, vineri, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Maramureş. 

Prejudiciul material cauzat în urma agresiunii a fost estimat la aproxiamtiv 3.000 de lei. 

În urma intervenţiei de la liceu, poliţiştii au deschis un dosar în care fac cercetări sub aspectul comiterii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi distrugere.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS