17.6 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinJohnny Depp refuză să-i plătească lui Amber Heard despăgubirile datorate

Johnny Depp refuză să-i plătească lui Amber Heard despăgubirile datorate

Johnny Depp a revenit la ofensiva împotriva fostei soții, Amber Heard. Actorul, căruia tribunalul i-a acordat daune în valoare de 10 milioane de dolari, a declarat prin intermediul avocaţilor săi că refuză să-i plătească lui Heard daunele pe care i le datorează, estimate la 2 milioane de dolari în iunie anul trecut, după un proces foarte mediatizat, informeează News.ro.

În iunie anul trecut, cei şapte juraţi ai curţii din Fairfax (Virginia) au considerat că avocatul lui Johnny Depp, Adam Waldman, a făcut remarci defăimătoare calificând acuzaţiile de violenţă sexuală ale lui Amber Heard de „complot” în ziarul Daily Mail. în 2020. Prin urmare, Johnny Depp a fost găsit vinovat de defăimare şi obligat să plătească 2 milioane de dolari daune lui Amber Heard.

Dar actorul a declarat apoi că judecata a fost „greşită”, subliniind că juriul l-a susţinut „în mod covârşitor”.

Apelul lui Johnny Depp vine la câteva săptămâni după un contraatac al lui Amber Heard, care a angajat o nouă echipă de avocaţi pentru a se pregăti de apel.

Un purtător de cuvânt al actriţei a declarat că avocata Elaine Bredehoft, omniprezentă în timpul procesului de şase săptămâni, s-a retras. Ea este înlocuită de David L. Axelrod şi Jay Ward Brown, cunoscuţi pentru că au apărat cu succes The New York Times atunci când Sarah Palin a dat în judecată celebrul cotidian pentru defăimare.

„Un nou proces implică diferiţi avocaţi, mai ales când sunt descoperite noi dovezi”, au spus avocaţii actriţei într-un comunicat. Avocatul Ben Rottenborn, care a lucrat pentru Amber Heard de la începutul procesului, rămâne alături de ea”. 

Heard trebuie să-i plătească lui Deep 10 milioane de dolari

După un proces important, Amber Heard a fost obligată să-i plătească 10 milioane de dolari lui Johnny Depp, care a acuzat-o de defăimare pentru un articol din Washington Post în 2018 în care pretindea că a fost victima „violenţei domestice”. Amber Heard l-a determinat pe actor să-i plătească 2 milioane de dolari.

Amber Heard a încercat mai întâi să anuleze verdictul pentru relansarea unei noi proceduri din cauza îndoielilor cu privire la identitatea unuia dintre juraţi. O cerere pe care judecătoarea Penney Azcarate, care a prezidat procedurile de la tribunalul Fairfax, a respins-o pe 13 iulie, considerând că actriţa nu a „suferit un prejudiciu”.

Amber Heard şi-a anunţat deja intenţia de a face recurs la sfârşitul lunii iunie prin avocata ei, Elaine Bredehott. A doua zi după verdict, aceasta a indicat că actriţa nu poate „absolut” să plătească 10 milioane de daune lui Johnny Depp.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS