6.4 C
Craiova
sâmbătă, 4 februarie, 2023
Știri de ultima orăActualitateTransport agabaritic pe ruta Sibiu– Giurgiu Pod PTF

Transport agabaritic pe ruta Sibiu– Giurgiu Pod PTF

Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere a anunțat că până pe 10 noiembrie are loc un trabsport agabaritic pe ruta Sibiu– Giurgiu Pod PTF.

În perioada 4 – 10 noiembrie se va desfășura un transport cu depășiri pe traseul:

  • Sibiu – A1 – DN1 – Veștem – DN7 – Rm. Vâlcea – DN67 – DN64 – Găneasa – DN65 – Slatina – DN65 – Pitești – DN65B – A1 – DNCB – Bragadiru – DN69 – Ghimpați – DN5B – Giurgiu – DN5 – Giurgiu Pod PTF.

Vehiculul transportă un transformator.

Lățimea maximă a vehiculului este 3,5m, viteza de deplasare urmând a fi adaptată condițiilor de trafic. Menționăm că în conformitate cu OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice viteza maximă de deplasare a vehiculelor cu depășiri este de 70 km/oră.

Etapele de desfășurare ale transportului sunt stabilite de poliția rutieră. Vehiculul va fi însoțit de autovehicule de însoțire autorizate și de echipaje ale poliției rutiere. Transportul nu se va desfășura în perioadele și pe sectoarele de drum pe care sunt semnalate fenomene meteorologice periculoase, prin codurile galben, portocaliu sau roșu.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale și autostrăzi pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 sau accesând pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro – DISPECERAT – Situatia Drumurilor Naţionale, dar și pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS