24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitatePrognoza meteo pentru luna noiembrie

Prognoza meteo pentru luna noiembrie

Meteorologii anunță că, la sfârșitul toamnei, vremea nu va avea aspecte extreme. În toată țara, temperaturile medii vor avea valori apropiate de cele normale pentru această perioadă. Și cantitățile de precipitații estimate vor fi în general apropiate de cele normale în toate regiunile.

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Regimul pluviometric va fi deficitar în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în regiunile sud-vestice.

Săptămâna 14.11.2022 – 21.11.2022

Temperatura medie a aerului va avea valori apropiate de cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări. Cantitățile de precipitații vor fi deficitare în toate regiunile, dar mai ales în zonele montane.

Săptămâna 21.11.2022 – 28.11.2022

Temperaturile medii vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval, la nivelul întregii țări. Regimul pluviometric va fi apropiat de cel normal pentru această perioadă, în toate regiunile.

Săptămâna 28.11.2022 – 05.12.2022

Mediile valorilor termice vor fi apropiate de cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Cantitățile de precipitații estimate pentru acest interval vor fi în general apropiate de cele normale, în toate regiunile.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS