16.7 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateMedvedev: Rusia duce în Ucraina o luptă sacră împotriva Satanei

Medvedev: Rusia duce în Ucraina o luptă sacră împotriva Satanei

Fostul președinte rus Dmitri Medvedev susține că Rusia duce în Ucraina o lupta sacră împotriva Satanei și amenință că Moscova ar putea trimite toți dușmanii săi în focurile eterne ale Gheenei, potrivit Sky News.

Medvedev, care s-a prezentat cândva drept un reformator liberal, când a fost președinte al Rusiei, între 2008 și 2012, a declarat că Moscova se luptă în Ucraina cu „narcomani naziști nebuni” susținuți de occidentali despre care a spus că „le curge salivă pe bărbie din cauza degenerării”.

Ucraina și Occidentul au respins în mod repetat afirmațiile președintelui Vladimir Putin

Această declarație vine în contextul în care Ucraina și Occidentul au respins în mod repetat afirmațiile președintelui Vladimir Putin potrivit cărora Ucraina este condusă de fasciști care au persecutat vorbitorii de limbă rusă.

Într-un mesaj de marcare a Zilei Unității Naționale a Rusiei, Medvedev a declarat că sarcina patriei este de a „opri conducătorul suprem al Iadului, indiferent de numele pe care îl folosește – Satana, Lucifer sau Iblis”.

În prezent vicepreședinte al Consiliului de Securitate al Rusiei, Medvedev a mai spus că Rusia are diferite arme, inclusiv capacitatea de a „trimite toți dușmanii noștri în Gheena de foc”.

Noua linie de propagandă ale Moscove pretinde că duce un „război sfânt” în Ucraina

Prin noile declarații, Medvedev se înscrie într-una dintre noile linii de propagandă ale Moscovei, care pretinde că duce un „război sfânt” în Ucraina.

La sfârșitul lunii trecute, Aleksey Pavlov, secretar adjunct al Consiliului de Securitate al Rusiei, a declarat că „desatanizarea” Ucrainei, unde activează în prezent sute de secte, devine din ce în ce mai urgentă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS