14.2 C
Craiova
joi, 16 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateBiroul Permanent PSD se reunește pentru a decide viitorul ministru al Apărării

Biroul Permanent PSD se reunește pentru a decide viitorul ministru al Apărării

Marcel Ciolacu, liderul PSD a explicat că azi la ora 18.00 va fi luată o decizie în privința viitorului ministru al Apărării, într-o ședință a Biroului Permanent.

„Orice conflict se închide cu o negociere sau cu o înțelegere. Vasile Dîncu nu s-a referit niciodată la un teritoriu pe care eventual l-ar ceda Ucraina”, a spus Marcel Ciolacu.
Ciolacu, despre următorul lider al Ministerului Apărării

„Această decizie o s-o iau împreună cu colegii mei. Avem primul Birou Permanent azi la 18:00. Recomand cu toată convingerea și politică și cred că așa este cel mai bine ca domnul prim-ministru în acest moment să preia atribuțiile Ministerului Apărării. Cred că e o decizie pe care o s-o iau cu colegii mei. Ținând cont de experiența primului ministru în zona de Apărare, cred că este cea mai îndreptățită persoană să preia atribuțiile în momentul acesta”, a spus Ciolacu.

„Eu nu am avut nicio înțelegere cu nimeni, ci o singură discuție cu primul ministru unde i-am spus că ținând cont de experiența primului ministru în zona de Apărare, cred că este cea mai îndreptățită persoană să preia atribuțiile în momentul acesta. Atâta vreme cât domnul prim-ministru va prelua interimatul, cred că nu este nicio problemă”, a mai spus Vasile Dîncu.

„Vreau să nu luăm în discuție niciun nume până nu hotărâm”, a mai spus Marcel Ciolacu.

Întrebat dacă Apărarea va trece la PNL, răspunsul lui Marcel Ciolacu a fost „Este posibil orice”.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS