13.7 C
Craiova
sâmbătă, 4 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateȘofer de TIR bătut de trei colegi pe care i-a denunțat că i-au furat o tonă de motorină

Șofer de TIR bătut de trei colegi pe care i-a denunțat că i-au furat o tonă de motorină

Trei şoferi români de TIR l-au bătut pe un coleg, după ce i-au furat o tonă de motorină, iar acesta i-a denunţat la poliţie. Acum, bărbatul bătut şi cu rezervorul gol îşi caută dreptatea în ţară, informează Observatornews.

Scandalul a început joi, la miezul nopţii, în parcarea unei benzinării din apropiere de capitala Sloveniei, Ljubljana. Când șoferul de TIR, originar din Maramureş, s-a trezit și a tras perdeaua de la geamul cabinei, a rămas blocat pentru câteva secunde. Un alt camion, cu numere de Argeş, era tras în faţa sa, iar un furtun îl conecta pe acesta de TIR-ul său.

„Am sărit din cabină şi l-am văzut pe individ. M-am dus spre el, nu l-am mai întrebat nimic. El ce să zică? Că a greşit, că a greşit. Că lasă-mă, măi, nene, că am greşit“.

Scandalul dintre cei doi a trezit şi mai multă lume, iar martorii au sunat la 112. În doar câteva minute, poliţiştii sloveni au sosit la faţa locului şi l-au încătuşat pe hoţul de motorină.

Individul nu ar fi acţionat singur, dar prietenii lui au fugit în momentul în care au văzut poliţia.

Spre dimineaţă, în jurul orei 4.30, hoţii s-au întors pentru a se răzbuna pe cel care i-a denunţat. Pe imaginile suprinse de o cameră de supraveghere amplasată în benzinărie se vede cum cei trei indivizi sar pe el cu pumnii.

„Problema a apărut mai târziu. Când au venit ăia mulţi, că m-au atacat. Mi-au spart capul şi mi-au rupt urechea“.

Şoferul bătut şi-a anunţat patronul de incident, iar acesta a depus plângere şi în România.

Cei trei agresori conduceau camioane cu numere de Argeş, iar poliţiştii români încearcă acum să îi identifice, pentru a-i trage la răspundere.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS