24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCum va fi vremea în următoarele patru săptămâni

Cum va fi vremea în următoarele patru săptămâni

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni, intervalul 24 octombrie – 21 noiembrie 2022. Potrivit specialiștilor, temperaturile vor fi mai ridicate decât cele obișnuite pentru această perioadă. În ultima săptămână din octombrie, se vor înregistra temperaturi de vară, cu maxime de peste 25 de grade Celsius în sud, sud-vest, sud-est.

Potrivit prognozei ANM, urmează o atmosferă de toamnă cu temperaturi de august. Cele mai ridicate valori se vor înregistra în sud, sud-vest și sud-est.

31 octombrie – 7 noiembrie 2022

În săptămâna 31 octombrie – 7 noiembrie, temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru acest interval, la nivelul întregii țări. Cantitățile de precipitații vor fi deficitare în toate regiunile, dar mai ales în cele sud-vestice.

7 – 14 noiembrie 2022

În săptămâna 7 – 14 noiembrie temperaturile medii vor fi ușor mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări. Regimul pluviometric va fi deficitar în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în regiunile sudice.

14 – 21 noiembrie 2022

În săptămâna 14 – 2 noiembrie, mediile valorilor termice se vor situa peste cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Cantitățile de precipitații estimate pentru acest interval vor avea o tendință spre deficit, în cea mai mare parte a țării, precizează meteorologii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS