16.2 C
Craiova
marți, 28 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateO româncă din Italia a vandalizat noaptea sediul poliţiei, apoi a adormit pe o canapea

O româncă din Italia a vandalizat noaptea sediul poliţiei, apoi a adormit pe o canapea

O româncă beată mangă şi posibil drogată a forțat luni noapte uşa sediului poliției dintr-o comună limitrofă oraşului italian Reggio Calabria, a intrat în birouri și a făcut haos. În drumul ei a dărâmat ghivece de flori, a spart geamuri și a stricat mobilierul. După ce s-a delnaţuit, a adormit buştean pe o canapea, fiind găsită dimineaţa de poliţiştii veniţi la serviciu.

Românca de treizeci de ani, cunoscută poliției de ceva vreme, a consumat mult alcool, s-a certat cu o prietenă care a încercat să o liniştească, apoi s-a înarmat cu o lopată şi s-a dus la sediu poliției din Rosarno.

A spart uşa de la intrare, a intrat în birouri, dărâmând ghivecele cu flori, spărgând geamuri și stricând mobilierul. Apoi, a căzut lată pe o canapea și a adormit.

Dimineaţa, la 7.30, când au venit la serviciu, poliţiştii au găsit-o dormind buştean. Femeia a încercat să fugă pe o fereastră, dar a fost oprită și arestată.

Când s-a văzut cu cătuşele la mâini, femeia a început să acuze diverse dureri, motiv pentru care a fost dusă la spital, dar medicii nu au găsit nimic demn de luat în seamă, aşa că s-a întors în arest.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS