25.1 C
Craiova
marți, 21 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateFemei lovite pe trecere de pietoni de un şofer care nu a acordat prioritate

Femei lovite pe trecere de pietoni de un şofer care nu a acordat prioritate

Două femei au ajuns miercuri la spital, cu traumatisme la mâini şi picioare, după ce au fost lovite de o maşină pe o trecere de pietoni din municipiul Sibiu, informează Ziare.com.

„SAJ Sibiu a trimis de urgenţă un echipaj de tip B în Sibiu la intersecţia străzilor Gladiolelor cu Râului, la un accident rutier. Un autoturism a acroşat două femei pe trecerea de pietoni. O victimă de 41 ani a suferit un traumatism de membru inferior cu suspiciune de fractură, iar o tânără de 20 ani a suferit traumatisme de membre superioare. Ambele victime au fost transportate la UPU în stare stabilă”, au precizat reprezentanţii Ambulanţei Sibiu.

Poliţiştii arată că autorul accidentului rutier, un şofer în vârstă de 65 de ani din Sibiu, nu le-a acordat prioritate celor două femei pe care le-a lovit cu maşina.

„Din primele cercetări rezultă că, în timp ce conducea un autoturism pe strada Gladiolelor, la trecerea pentru pietoni din apropierea intersecţiei cu strada Râului, un şofer în vârstă de 65 de ani nu a acordat prioritate şi a acroşat două femei, de 20, respectiv 41 de ani, care traversau partea carosabilă pe trecere. (…) Toţi cei implicaţi sunt sibieni. Cercetările continuă în vederea stabilirii tuturor circumstanţelor în care s-a produs accidentul”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu, Elena Welter.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS