11.4 C
Craiova
miercuri, 29 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateO femeie și nepotul ei de 12 ani, suspectați de uciderea unui vecin

O femeie și nepotul ei de 12 ani, suspectați de uciderea unui vecin

Un bărbat, de 49 de ani, din comuna dâmbovițeană Dragomirești, a fost găsit mort, înjunghiat în piept, în casa unei femei. Ea le-a spus anchetatorilor că nepotul ei în vârstă de 12 ani i-ar fi atacat, după o scurtă ceartă, informează StirileProtv.  

Anchetatorilor nu le este însă clar cine este vinovat și caută indicii care să lămurească lucrurile.

Crima s-a produs la începutul acestei luni, într-o gospodărie din comuna Dragomireşti. Bărbatul locuia singur după ce se despărţise de soţia lui, car plecase luând cu ea şi fiica de 11 ani.

În ultima vreme, omul se împrietenise cu o vecină, în vârstă de 50 de ani, la care mergea tot mai des. Femeia locuia împreună cu nepotul de 12 ani. După ce toți trei s-ar fi certat în casa femeii, bărbatul a fost înjunghiat, în condiţii încă neclare.

Problema e că, până să fie anunțată poliția, cineva a schimbat hainele victimei.

Arma crimei a fost găsită într-un şanţ din apropierea casei. Vecinii povestesc că au auzit deseori certuri între femeie şi bărbat, iar acum îşi pun întrebarea cine este adevăratul criminal.

Rudele victimei spun că femeia l-a omorât

Rudele victimei sunt convinse că femeia ar fi de vină.

”Ea, nu are copilul ăla atâta forţă să dea o singură lovitură mortală. Am impresia că ea a aruncat vina pe cel mic”, a declarat neepotul victimei.

”A zis că nu l-a omorât ea, a aruncat copilul, nepotul, copilul a zis că l-a tăiat mamaia”, a declarat sora bărbatului mort.

Tatăl băiatului muncește în străinătate și a venit de urgență în țară când a aflat de acuzațiile aduse copilului.

Băiatul a fost luat de la bunică de tatăl său şi dus într-o altă localitate.

Anchetatorii spun că vor cere o expertiză şi o vor supune pe femeie unui test poligraf pentru a afla dacă aceasta a spus sau nu adevărul.

Poliţiştii au deschis un dosar penal de omor, faptă pedepsită cu până la 25 de ani de închisoare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS