9.8 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitate(VIDEO) Craiovean, reținut pentru tâlhărie

(VIDEO) Craiovean, reținut pentru tâlhărie

-

Un tânăr bănuit de comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată a fost reținut de polițiștii craioveni.

Polițiștii din cadrul Secţiei 1 Craiova au reținut, ieri, pentru 24 de ore, un tânăr de 18 de ani, din municipiu, bănuit de comiterea a două infracţiuni de tâlhărie calificată.

Din cercetări, poliţiştii au stabilit că, în seara zilei de 11 octombrie, în timp ce se afla în parcarea unui complex comercial, ar fi sustras suma de 400 de lei unui adolescent de 16 ani, din municipiu. Ulterior ar fi exercitat asupra acestuia acte de violenţă pentru păstrarea banilor sustraşi.

De asemenea, în noaptea de 10 octombrie, cel în cauză, în timp ce se afla pe strada A.I. Cuza, din Craiova, ar fi abordat un tânăr de 18 ani, din localitate, căruia, prin ameninţări cu acte de violenţă, i-ar fi sustras portofelulul, cauzându-i un prejudiciu de aproximativ 450 de lei.

În urma activităţilor specifice desfăşurate, tânărul a fost identificat de poliţişti şi condus la sediul poliţiei pentru cercetări.

Ieri, în urma probatoriului administrat, tânărul a fost reținut, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii a două infracţiuni de tâlhărie calificată, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Dolj.

Astăzi, cel în cauză va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova, cu propunere de arestare preventivă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Ciobanul căzut în apa unui baraj din Hunedoara a...

Ciobanul, de 41 de ani, care a căzut accidental,...

ȘTIRI GdS