11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitatePeste 500 de locuri de muncă disponibile pentru absolvenți

Peste 500 de locuri de muncă disponibile pentru absolvenți

Peste 500 de locuri de muncă sunt disponibile pentru absolvenți, la Bursa locurilor de muncă de la Târgu Jiu. A

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Gorj organizează în data de 14 octombrie, începând cu ora 10.00, la parterul clădirii din Campusul Studenţesc Debarcader al Universităţii „Constantin Brâncuşi”, Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți. Până la această dată au confirmat participarea la Bursă 55 de angajatori care oferă un număr total de 500 locuri de muncă, pentru diverse meserii: confecţioner cablaje, lucrător gestionar, tâmplar, lucrător comercial, lăcătuş mecanic, agent de securitate, muncitor necalificat, bucătar, ospătar, cameristă, patiser, cofetar, electrician, operator calculator, lăcătuș mecanic, agent vânzări, coafor, croitor, strungar, stivuitorist, etc, iar pentru absolvenții de studii superioare asistent manager, inginer producţie, inginer minier, economist, specialist marketing, coordonator birou, programator, referent resurse umane, inspector salarii, manager, ingineri, etc.

Pot beneficia de sprijin financiar

Atât absolvenţii care se angajează cu normă întreagă în perioada în care sunt înregistraţi la Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Gorj, cât şi angajatorii care au locuri de muncă disponibile pentru absolvenţii instituţiilor de învăţământ, pot beneficia de sprijin financiar oferit în condițiile Legii nr. 76/2002 privind sistemul asigurărilor pentru șomaj și stimularea ocupării forței de muncă.

Informaţii suplimentare se obţin la sediul AJOFM Gorj din strada „Lt. Col. D. Petrescu” numărul 1, Târgu Jiu. Conform Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Gorj, tot la Bursa pentru absolvenți, vor fi disponibile și câteva sute de locuri de muncă prin Serviciul Eures.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS